top of page
Woodcon_logo_grønn_liggende.png

Om Woodcon

Woodcon er et selskap, et konsern og en dagtids familie. Vi jobber ut i fra vår visjon om å bli den beste totalunderentreprenøren på bærekonstruksjoner i tre. 

 

Vi har noen interne stikkord vi arbeider etter - gjennomføringsevne, ærlighet, åpenhet, takhøyde og å kose oss på jobb. Klarer vi å dra det sammen, kommer resultatet av seg selv. 

Vi i Woodcon AS er stolte av å ha bygget opp en solid organisasjon bestående av håndplukkede medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring fra løsninger i tre, både praktisk og teoretisk.

QUOTES

Vi er virkelig blitt en fantastisk gjeng med en fantastisk kultur. Samtlige medarbeidere i konsernet ønsker det beste for sine medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder.

 

Vi skal gå foran som en fremoverrettet bedrift med ønske om å skape vinn-vinn situasjoner og vi ser veldig lyst på fremtiden!

Kent Are Kristiansen

Daglig leder / CEO

Folka

Det beste med Woodcon er folka. Vi er heldig som har et bredt spekter av folk med på laget, med forskjellige kulturer, bakgrunner, nasjonaliteter og kjønn. Vi har et bredt aldersspenn som gir oss solid erfaring, nykunnskap og digitalkunnskap. Vi jobber for å ivareta de ansatte gjennom god dialog og åpen struktur, hele veien utfordrer og utvikler vi hverandre. 

 

I Woodcon er du en del av gjengen, en del av teamet. Du blir pusha og du får skryt. Vi jobber raskt, nøye og med kvalitet i all gjennomføring. 

VÅRE STYRKER

1. GJENNOMFØRINGSEVNE - Leveranser til avtalt tid, pris og kvalitet.

2. KUNNSKAP OG KOMPETANSE - Høy kompetanse og løsningsvilje hos alle ansatte, som ivaretar leveransene på best mulig måte.

3. SOLID - Vi er en solid bedrift med sterke og trygge leverandører og samarbeidspartnere i ryggen.

 

4. RASKE OG BÆREKRAFTIGE - Våre entrepriser gjennomføres rast med de mest bærekraftige løsningene.

 

5. FLEKSIBLE - Vi strekker oss langt for å tilpasse oss og ivareta alle forhold ved våre entrepriser. 

Vi vokser

Woodcon er en profesjonell totalunderentreprenør som leverer bærekraftige konstruksjoner i tre til byggebransjen i både Norge og Sverige. Gjennom de siste årene har vi utviklet oss til å bli en ledende aktør i bransjen, og bygger videre på aktiviteter fra 2007 gjennom Massive Wood Constructions. 

 

I 2013 ble Woodcon etablert som spesialfirma på løsninger i KLT og limtre, og fra og med 1. Juni 2015 ble Woodcon AS kjøpt opp av dagens eiere som driver selskapet fra sine kontorer i Mjøstårnet i Brumunddal. Eierne er alle involverte i driften av selskapet.

 

Med vekst fra 3 millioners omsetning i 2013 til 114 millioner i 2016 ble vi i 2017 Gaselle bedrift, og gasellevinner i Hedmark. Veksten har fortsatt, og i 2020 nådde vi en omsetning på 225 millioner. Siden oppstart har vi økt fra 1 til 35 medarbeidere.

 

Woodcon jobber for å være en fremoverlent aktør i bransjen. Vi ønsker å komme tidlig inn i prosjektene, slik at vi kan komme med løsninger som er gode for totalprosjektet, og for totaløkonomien i prosjektet. Dette gjør at vi er med på å utfordre byggebransjen til å være mer fremtidsrettet, mer fremoverlent, raskere i gjennomføring og å få de beste løsningene på plass. 

4067-6445.jpg
4067-6309.jpg

Vi vil ha deg med på laget

Woodcon som arbeidsplass

Vi ser etter deg som har gjennomføringskraft, samarbeidsevne og som ikke er redd for å ta i et tak! Vi ser etter montører som er klare for å reise og med ønske om å oppleve Norge og Skandinavia. Ingeniører, med lyst til å ta teknologien og utviklingen i markedet til et nytt nivå. 

 

Har du tro på deg selv, er framme i skoa og tror på at samarbeid skaper resultater? Vi vil høre fra deg!

bottom of page