NOR / ENG

Skoler

Schools


Kongsvinger Ungdomskole


Kongsvinger - 2018
Med utbyggingen av Kongsvinger ungdomsskole kan både elever og lærere, men også hele byen, glede seg over prosjektet som nå er fullført. Skolen ligger flott til i terrenget, tett inntil Glomma like i utkanten av sentrum av byen.


Romsdal Videregående skole


Molde - 2016
Nybygget på 12.300 kvadratmeter til drøyt en halv milliard kroner har passivhusstandard og «low-tech» ventilasjon. Massivtre er brukt som byggemateriale både utvendig og i innredninger. Innvendige massivtrevegger, hvor det er nødvendig, er brannlakkert for å kunne ivareta det visuelle uttrykket av treverket.


Nordre Ål Skole


Lillehammer - 2018
Lillehammers nye storskole på Nordre Ål er med på å sette standarden for skolebygg. Med kombinasjon av massivtre, limtre og fasadelementer ble det oppnådd en effektiv byggeprosess.


Ydalir Skole og Flerbrukshall


Elverum - 2019
I det som tidligere var et grustak besluttet trekommunen Elverum i 2017 å bygge ny skole, idrettshall og barnehage for den nye skolekretsen og voksende bydelen Ydalir. Materialvalgene som ble gjort gjenspeiler Elverum som tre-kommune og både bærekonstruksjonen og stor andel av delevegger består av KL-tre, limtre og LVL.


Vestsiden skole


Kongsberg - 2018
Byggherre Kongsberg Kommunale Eiendom (KKE) hadde høye miljøambisjoner for prosjektet og det ble stilt store krav til energi og miljø. Skolebygget ble prosjektert med tanke på lavt energibehov. Skolen er BREEAM-sertifiseres på nivå «Good», og energiløsning for bygget inkluderer solceller på takflater og veggflater, samt batterirom og brønnpark.