top of page
Woodcon_logo_grønn_liggende.png

| FLERBRUKSHALLER

Slemmestad, Asker - 2020

Torvbråten Skole

På Slemmestad er Norges andre svanemerkede skole er reist på rekordtid. Bærekonstruksjonen i massivtre og limtre ble reist på 9 effektive uker høsten 2019, og skolen ble kåret til Årets skolebygg 2021.

_A7R4424-HDR_HUNDVEN-CLEMENTS_PHOTOGRAPHY.jpg

Elverum - 2019

Ydalir Skole

I det som tidligere var et grustak besluttet tre-kommunen Elverum i 2017 å bygge ny skole, idrettshall og barnehage for den nye skolekretsen og voksende bydelen Ydalir. Materialvalgene som ble gjort gjenspeiler Elverum som tre-kommune og både bærekonstruksjon og en stor andel av deleveggene består av KL-tre, limtre og LVL.

Kongsvinger - 2018

Kongsvinger Skole

Kongsvinger kommune valgte å gå for omprosjektering fra tradisjonelt byggeri til massivtre og limtre i samspillsfasen. Dette har gitt kommunen en fantastisk skole som gir både elever, lærere og hele byen et prosjekt å være stolt av. Skolen ligger fantastisk til i terrenget og tett inntil elva Glomma.

IMG_9006-scaled.jpg

Lillehammer - 2018

Nordre Ål Skole

Den gamle Kringsjå skolen var veldig klar for utskifting, og Lillehammer kommunen valgte å se fremover og på nye byggematerialer. En ny standard for skolebygg ble satt ved gjennomføringen av Nordre Ål skole!

IMG_9281-scaled.jpg

|  FLERBRUKSHALLER

Våre prosjekt

bottom of page